Knackebrot glutenvrijSemper Knackebrod glutenvrij
IngrediëntenMaiszetmeel, rijstmeel, aardappelzetmeel, gemodificeerd aardappelzetmeel, suiker, suikerbietvezel, verdikkingsmiddelen (cellulose, guargom, hydroxypropylmethycellulose, pectine), raapzaadolie, gejodeerd zout, mineraal (ijzer), vitamines (thiamine, riboflavine, niacine, B6, foliumzuur).
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram |
|
%RI* |
Energie |
1511 kJ / 357 kcal |
|
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren |
2,0 gram
0,1 gram |
|
Koolhydraten
- waarvan suikers |
77 gram
4,2 gram |
|
Vezels |
8,5 gram |
|
Eiwitten |
3,5 gram |
|
Zout |
1,3 gram |
|
Thiamine |
0,23 mg |
21% |
Niacine |
2,4 mg |
15% |
Vitamine B6 |
0,22 mg |
15% |
Foliumzuur |
40 mcg |
20% |
IJzer |
3,0 mg |
25% |
Jodium |
22,5 mcg |
15% |
* = Referentie-Inname |
|
|
GebruikLekker voor de ontbijt/lunch of als tussendoortje.
BewarenDroog en niet boven kamertemperatuur bewaren.
Fabrikant / DistributeurVIDANA Foods,
Boylestraat 36C,
6718 XM Ede