Knackebrod lantknacke glutenvrijSemper Knackebrod lantknacke glutenvrij
IngrediëntenMaiszetmeel, rijstmeel, aardappelzetmeel, gemodificeerd aardappelzetmeel, suiker, plantaardigde vezels (suikerbiet, cacao), boekweitmeel, verdikkingsmiddel (cellulose, guarpitmeel, hydroxypropylmethylcellulose pectine), gejodeerd zout, gist, mineralen (ijzer), vitamines (thiamine, riboflavine, niacine, B6, foliumzuur).
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram |
|
%RI* |
Energie |
1484 kJ / 346 kcal |
|
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren |
0,5 gram
0,2 gram |
|
Koolhydraten
- waarvan suikers |
77 gram
4,0 gram |
|
Vezels |
10 gram |
|
Eiwitten |
3,3 gram |
|
Zout |
1,2 gram |
|
Thiamine |
0,23 mg |
21% |
Niacine |
2,4 mg |
15% |
Vitamine B6 |
0,22 mg |
15% |
Foliumzuur |
40 mcg |
20% |
IJzer |
4,0 mg |
28% |
Jodium |
22,5 mcg |
15% |
* = Referentie-Inname |
|
|
BewarenDroog en en niet boven kamertemperatuur bewaren.
Fabrikant / DistributeurVIDANA Foods,
Boylestraat 36C,
6718 XM Ede