Knackebrod rozemarijn zout glutenvrijSemper Knackebrod rozemarijn zout glutenvrij
IngrediëntenMaïszetmeel, glutenvrije HAVERvlokken (27%), aardappelzetmeel, gemodificeerd aardappelzetmeel, suiker, rijstmeel, rozemarijn (2,5%), gejodeerd zout (2,5%), verdikkingsmiddel (guargom, pectine, hydroxypropylmethylcellulose), raapzaadolie, plantaardige vezels (aardappel, cacao), gist, mineralen (ijzer), vitamines (thiamine, riboflavine, niacine, B6, foliumzuur).
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram |
|
%RI* |
Energie |
1580 kJ / 374 kcal |
|
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren |
3,5 gram
0,5 gram |
|
Koolhydraten
- waarvan suikers |
78 gram
5,0 gram |
|
Vezels |
6,0 gram |
|
Eiwitten |
4,5 gram |
|
Zout |
2,3 gram |
|
Thiamine |
0,23 mg |
21% |
Niacine |
2,4 mg |
15% |
Vitamine B6 |
0,22 mg |
15% |
Foliumzuur |
40 mcg |
20% |
IJzer |
4,0 mg |
28% |
Jodium |
22,5 mcg |
15% |
* = Referentie-Inname |
|
|
BewarenDroog en niet boven kamertemperatuur bewaren.
Fabrikant / DistributeurVIDANA Foods,
Boylestraat 36C,
6718 XM Ede