Kokosbloesemsuiker bioKokosbloesem suiker is één van de gezondste soorten natuurlijke zoetstof en is gemaakt van de nectar van de bloesem van de kokosnootpalm. Deze natuurlijke bron van zoetstof is heerlijk van smaak en heeft zelfs een vleugje karamel in zich. Kokosbloesemsuiker is goed te gebruiken in plaats van witte of bruine tafelsuiker. Het is heerlijk door de thee, een smoothie, de yoghurt en nog veel meer andere gerechten. Inspiratie nodig voor recepten met kokosbloesemsuiker?
Ingrediënten100% biologische kokosbloesemsuiker
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram:
|
Resultaat |
Eenheden |
Energie |
1612/379 |
kJ/kCal |
Eiwitten |
1,6 |
g |
Koolhydraten |
93,1 |
g |
Waarvan suikers |
93,1 |
g |
Vet |
0 |
g |
Waarvan verzadigd |
0 |
g |
Vezels |
0,2 |
g |
Zout |
0 |
g |
Kalium |
1030 |
mg |
Chloride |
470 |
mg |
Fosfor |
79 |
mg |
Natrium |
45 |
mg |
GebruikDe hoeveelheid die is aanbevolen op het recept dat je wilt gaan maken, net als bij ‘gewone’ suiker.
BewarenDroog en koel bewaren in een afgesloten verpakking (bijvoorbeeld een weckpot).
Fabrikant / DistributeurFabrikant,
ViTiV BV,
Max Planckstraat 37,
6716 BD Ede
Land van herkomstIndonesie