Konjac spaghetti bioKonjak (of konjac) is een ingenieuze oplossing voor wie geen gewone pasta kan of wil eten, maar het niet kan weerstaan. Gemaakt van de konjacwortel, en daardoor ultralaag in koolhydraten, vet en calorieën.
IngrediëntenWater, konjakmeel* 3%, zuurteregelaar: citroenzuur.
* = van biologische landbouw
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram |
|
Energie |
42 kJ / 10 kcal |
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren |
0,1 gram
0 gram |
Koolhydraten
- waarvan suikers |
1,2 gram
0,2 gram |
Vezels |
2,8 gram |
Eiwitten |
0,1 gram |
Zout |
0 gram |
GebruikLaat de pasta uitlekken in een vergiet en verwarm mee met pastasaus, roerbakgerecht, soep of voeg na het uitlekken koud toe aan salade.
BewarenDroog en donker bewaren. Na openen direct consumeren.
Fabrikant / DistributeurTerraSana ,
Postbus 70,
2450 AB Leimuiden
Land van herkomstNon-EU