Linzen trio bioMet deze mix van drie soorten en kleuren linzen maak je in een handomdraai smakelijke en kleurrijke recepten. Biologische groene, bruine en gele linzen, rijk aan proteïnen en vezels.
IngrediëntenGroene linzen*, bruine linzen*, gele linzen*.
*afkomstig van biologische landbouw.
VoedingswaardeVoedingswaarde per 100 gram
Energie |
1373 kJ / 325 kcal |
Vet |
1,8 gram |
- waarvan verzadigd |
0,3 gram |
Koolhydraten |
46,1 gram |
- waarvan suikers |
1,8 gram |
Vezels |
11,3 gram |
Eiwitten |
25,4 gram |
Zout |
0,02 gram |
GebruikSpoel de linzen af en doe ze in een pan met koud water. Breng het aan de kook en laat de linzen 1 minuut koken. Laten uitlekken (deze stap zorgt ervoor dat de linzen goed verteerbaar zijn). Kook de linzen vervolgens 15 tot 20 minuten in ruim kokend water op laag vuur. Voeg eventueel kruiden of kombu-zeewier toe aan het kookwater. Heerlijk om warm te eten of koud in salades.
BewarenOp een droge en koele plaats bewaren.
Fabrikant / DistributeurFabrikant,
Ekibio,
ZA La Boissonnette,
07340 PEAUGRES,
Frankrijk