Magdalenas cake met jamDr Schar Magdalenas cake met jam
IngrediëntenAbrikozenjam 20% (glucose-vruchtensuikerstroop, abrikozenpuree, saccharose, verdikkingsmiddel: pectine; zuurteregelaar: cirtoenzuur), suiker, EIEREN*, zonnebloemolie, maïszetmeel, rijstmeel, water, emulgator: mono- en diglyceride van vetzuren; maïsmeel, rijstzetmeel, fruitextracten (johannesbrood, appel), rijsmiddelen: monokaliumtartraat, natriumbicarbonaat; zout, verdikkingsmiddelen: johannesbroodpitmeel, xanthaangom; natuurlijke aroma"s.
*= Scharreleieren
Voedingswaarde
Gemiddelde voedingswaarde per 100 gram |
Energie / kJ |
|
Energie / kCal |
|
vetten |
|
waarvan verzadigde |
|
Koolhydraten |
|
waarvan suikers |
|
Voedingsvezel |
|
eiwitten |
|
Zout |
|
BewarenKoel en droog bewaren
Fabrikant / DistributeurGlutenvrijtotaal BV,
Lijnbaan 8,
2352 CK Leiderdorp,
Nederland