Nicciolata bianca bioNicciolata bianca bio
IngrediëntenHAZELNOTEN* 30%, suiker*, magere MELKpoeder*, zonnebloemolie*, cacaoboter*, cacao*, emulgator: SOJAlecithine*, vanille-extract*.
*Biologisch.
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100g |
|
Energie |
2272 kJ / 545 kcal |
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren |
33 g
4,6 g |
Koolhydraten
- waarvan suikers |
46 g
43 g |
Vezels |
2,8 g |
Eiwitten |
14,5 g |
Zout |
0,19 g |
GebruikGebruik als broodbeleg.
BewarenBij voorkeur bewaren bij een temperatuur tussen 18 en 24°C.
Fabrikant / DistributeurRigoni di Asiago S.r.l. ,
Via Oberdan 28,
36012 Asiago ,
Italië
Land van herkomstEU/Non-EU