Nocciolata bianca tartlets bioRigoni Di Asiago Nocciolata bianca tartlets bio
IngrediëntenTARWEbloem* HAZELNOOTpasta* 30,5% (suiker*, magere MELKpoeder*, HAZELNOOTpasta* 23%, zonnebloemolie*, cacaoboter*, vanille-extract*, emulgator: SOJAlecithine*), rietsuiker*, zonnebloemolie*, EIEREN*, magere cacaopoeder* 7%, boter (MELK) 4%, glucosestroop*, aardappelzetmeel*, gekarameliseerde gepofte quinoa* 1,8% (quinoa*, suiker*, chocoladepoeder* (suiker*, cacao*), zout, rijsmiddel: natriumwaterstofcarbonaat
*biologisch
VoedingswaardeVoedingswaarde per 100 gram
Energie 2068 kJ / 494 kcal
Vetten 25 g
- waarvan verzadigde vetzuren 6,8 g
Koolhydraten 55 g
- waarvan suikers 24 g
Vezels 3,8g
Eiwitten 10 g
Zout 0.51 g
GebruikLekker voor tussendoor of bij de thee/koffie
BewarenDroog en afgesloten bewaren
Fabrikant / DistributeurRigoni di Asiago S.r.l.,
Via Oberdan 28,
36012 Asiago,
Italia
Land van herkomstEU/Non-EU