Nocciolata tartlets bioRigoni Di Asiago Nocciolata tartlets bio
IngrediëntenTARWEbloem*, cacao- en HAZELNOOTpasta* 30,5%) (suiker*, zonnebloemolie*, HAZELNOOTpasta* 14%, magere MELKpoeder*, cacao boter*, magere cacaopoeder* 9,2%, emulgator: SOJAlecithine*, vanille-extract*), rietsuiker*, zonnebloemolie*, EIEREN*, boter* (MELK) 4%, glucosestroop*, aardappelzetmeel*, gekarameliseerde gepofte quinoa* 1,8% (quinoa*, suiker*), zout, rijsmiddel: natriumwaterstofcarbonaat
*biologisch
VoedingswaardeVoedingswaarde per 100 gram
Energie 2060 kJ / 492 kcal
Vetten 24 g
- waarvan verzadigde vetzuren 6,1 g
Koolhydraten 60 g
- waarvan suikers 25 g
Vezels 3,8 g
Eiwitten 8,5 g
Zout 0.40 g
GebruikLekker voor tussendoor of bij de thee/koffie
BewarenDroog en afgesloten bewaren
Fabrikant / DistributeurRigoni di Asiago S.r.l.,
Via Oberdan 28,
36012 Asiago,
Italia
Land van herkomstEU/Non-EU