Pecannoten bioDe pecannoot is verre familie van de walnoot, wat aan zijn uiterlijk al te zien is. Pecannoten zijn heerlijk door de havermout of als extra toevoeging in de muesli.
De noot is erg populair in de Verenigde Staten. Er wordt daar een traditionele taart van gemaakt, de pecanpie. Vanwege de zoete smaak kunnen de pecannoten ook goed in vleesgerechten, salades en gevogelte verwerkt worden.
Pecannoten kunnen tevens gebruikt worden ter vervanging van vlees in de vegetarische keuken.
IngrediëntenPECANNOTEN*
* uit gecontroleerde biologische teelt
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram |
|
Energie |
2977 kJ / 711 kcal |
Vetten |
71,9 gram |
waarvan verzadigde vetzuren |
4,5 gram |
Koolhydraten |
4,9 gram |
waarvan suikers |
4,3 gram |
Voedingsvezels |
8,4 gram |
Eiwitten |
9,8 gram |
Zout |
0 mg |
Calcium |
70 mg |
*%ADH = Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid
BewarenGoed afgesloten, koel en droog bewaren.
Fabrikant / DistributeurBountiful BV,
Max Planckstraat 37,
6716 BD Ede
Land van herkomstZuid-Afrika