Pesto rosso bioPesto rosso is een rode pesto met een basis van tomaten. De kwaliteit is puur en van een niet te evenaren Italiaanse kwaliteit. Heerlijk op een cracker of als smaakmaker door roerbak- en ovengerechten. Ook lekker om als basis op een piadina te smeren.
IngrediëntenExtra vierge olijfolie* 33%, dubbel tomatenconcentraat* 25%, tomatenpulp* 17,5%, gedroogde tomaten*, CASHEWNOTEN*, basilicum* 2,8%, knoflook*, pijnboompitten*, zeezout, wijnazijn*.
* = van biologische landbouw
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram |
|
Energie |
1518 kJ / 368 kcal |
Vetten |
35 g |
waarvan verzadigde vetzuren |
5,4 g |
Koolhydraten |
8,0 g |
waarvan suikers |
3,9 g |
Vezels |
2,8 g |
Eiwitten |
3,8 g |
Zout |
1,8 g |
GebruikHeerlijk op een cracker of als smaakmaker door roerbak- en ovengerechten. Ook lekker om als basis op een piadina te smeren.
BewarenBewaar na openen maximaal 7 dagen in de koelkast, onder een laagje olie.
Fabrikant / DistributeurTerraSana ,
Postbus 70,
2450 AB Leimuiden
Land van herkomstItalië