Pindakaas crunchy met zeezout bioHoud je van pure pindakaas met een lichte bite? Dan is deze biologische, crunchy variant echt iets voor jou. Het wordt gemaakt van pinda"s en een snufje himalayazout. Verder niets. We maken alle pindakazen zelf, al 35 jaar. Zo weten we zeker dat die mooie, volle pindasmaak volledig tot zijn recht komt en jij heerlijk kunt genieten van een boterham met pindakaas. Of natuurlijk een lekker zelfgemaakt baksel, pindasoep of een met zorg bereid ontbijtje.
IngrediëntenPINDA"s geroosterd*, Himalayazout
VoedingswaardeVoedingswaarde per 100g.
Energie (kJ) 2627kJ,
Energie(kcal) 634kcal,
Vet totaal 52g,
Vet verzadigd 9,2g,
Koolhydraten totaal 9,1g,
Suikers 3,8g,
Voedingsvezel 6,9g,
Eiwit totaal 29g,
Zout 0,43g
GebruikHet is lekker op brood, beschuit of crackers, maar ook als basis voor een oosterse pindasoep of pindasaus.
En dat laagje pindaolie? Gewoon even roeren.
BewarenBewaar na openen luchtdicht op een droge, donkere plek op kamertemperatuur (max 20 °C).
Fabrikant / DistributeurTerrasana,
Postbus 70 ,
2450 AB Leimuiden
Land van herkomstNederland