Pizza croccantina rozemarijn bioWat pizza croccantina crackers zo bijzonder maakt, is de stevige, maar tegelijkertijd krokante structuur. Ze worden gemaakt van krokant gebakken pizzabodems. Door de toevoeging van rozemarijn en zeezout krijgen deze crackers die typisch Italiaanse smaak. Ze bevatten absoluut geen palmvet of andere onnodige toevoegingen. Verantwoord genieten dus! Lekker met Spaanse soep, pesto of olijventapenade.
IngrediëntenTARWEbloem*, extra vierge olijfolie*, durum TARWEmeel*, water, gist, gerstemoutextract* (GLUTEN), zeezout, rozemarijn*
*biologisch
VoedingswaardeVoedingswaarde per 100g
Energie (kJ) 1714kJ, Energie(kcal) 407kcal, Vet totaal 9,3g, Vet verzadigd 1,7g, Koolhydraten totaal 68,3g, Suikers 1,9g, Voedingsvezel 3,6g, Eiwit totaal 10,6g, Zout 2g
GebruikLekker met Spaanse soep, pesto of olijventapenade.
BewarenBewaar na openen luchtdicht op een droge, donkere plek op kamertemperatuur (max 20 °C).
Fabrikant / DistributeurTerraSana,
Postbus 70,
2450 AB Leimuiden
Land van herkomstItalie