Pralinerepen glutenvrij bioDamhert Pralinerepen glutenvrij bio
IngrediëntenGlucosestroop*, pure chocolade* (20%) (cacaomassa*, ruwe rietsuiker*, cacaoboter*, emulgator (zonnebloemlecithine*)), gedroogde glucosestroop*, tapiocazetmeel*, HAZELNOOTpraline* (8%) (ruwe rietsuiker*, HAZELNOTEN (3,2%), cacaoboter*, cacaomassa*), SOJAbloem, cacaoboter*.
Cacaobestanddelen: minimaal 54%.
*Van gecontroleerde biologische teelt.
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram |
|
Energie |
1769 kJ / 423 kcal |
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren |
16,0 gram
7,7 gram |
Koolhydraten
- waarvan suikers |
64,0 gram
42,0 gram |
Vezels |
3,7 gram |
Eiwitten |
4,9 gram |
Zout |
0,04 gram |
BewarenBewaren bij kamertemperatuur.
Fabrikant / DistributeurDamhert NV/SA,
Kapelstraat 154,
3550 Heusden-Zolder,
België
Land van herkomstEU/Non-EU