Raw cacao nibs in glas bioCacao heeft op veel mensen een bijzondere uitwerking. We worden er blij van! In reguliere chocolade zitten echter een hoop geraffineerde suikers, melk en hulpstoffen. Wil je cacao in zijn puurste vorm? Dan is rauwe cacao iets voor jou. Geen toevoegingen. Rauwe cacao smaakt dan ook niet zoet, maar de nibs hebben wel een heerlijke bite!
De Latijnse naam voor cacao is "theobroma", oftewel voedsel van de goden. Met dit goddelijke voedsel kun je heerlijke dingen doen. Doe bijvoorbeeld eens een handje cacaonibs door je ontbijt, of verwerk het in cake, gebak of brood. Er zijn talloze lekkere recepten te verzinnen met rauwe cacao. Zo ervaar je de voordelen van chocolade, zónder suiker tot je te nemen!
Ingrediëntencacaonibs*
* = van biologische landbouw
VoedingswaardeVoedingswaarde per 100g
Energie (kJ) |
2448 |
kJ |
Energie(kcal) |
585 |
kcal |
Eiwit totaal |
12,4 |
g |
Koolhydraten totaal |
6,0 |
g |
Suikers |
1,5 |
g |
Vet totaal |
51,6 |
g |
Vet verzadigd |
30,3 |
g |
Voedingsvezel |
23,4 |
g |
Zout |
0,2 |
g |
GebruikHeerlijk door muesli, cake of gebak.
BewarenDroog en donker bewaren.
Fabrikant / DistributeurTerraSana,
Postbus 70,
2540 AB Leimuiden
Land van herkomstNon-EU