Rijstpapier bioMet bio rijstpapier maak je zelf de lekkerste glutenvrije loempia"s. In een paar minuten geniet je van een caloriearme streetfoodsnack of lunch. Het lekkerst voor de verse variant: summerrolls.
IngrediëntenWitte rijst*, zout, water.
* = van biologische landbouw
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram |
|
Energie |
1433 kJ / 345 kcal |
Vetten |
0,5 g |
Waarvan verzadigd |
0,1 g |
Koolhydraten |
83,2 g |
Waarvan suikers |
0,4 g |
Vezels |
0,8 g |
Eiwitten |
2,7 g |
Zout |
2,40 g |
GebruikMet biologisch rijstpapier kun je frisse, caloriearme summerrolls maken.
Je weekt de vellen 5-10 seconden in lauwwarm water, 1 voor 1.
Je vult ze met rijstnoodles en groente, en dipt ze in je favoriete Japanse sausje.
Zo fabriceer je in mum van tijd een fancy voorgerecht, gezonde lunch of lichte avondmaaltijd.
Bakken of frituren is iets lastiger, maar wel mogelijk.
Dan noemen we ze springrolls.
Een supersnelle en gemakkelijke manier om glutenvrije Vietnamese rijstrolletjes te maken!
BewarenKoel en droog bewaren.
Fabrikant / DistributeurTerraSana,
Postbus 70,
2450 AB Leimuiden
Land van herkomstVietnam