Rode bonen uit Frankrijk bioPrimeal Rode bonen uit Frankrijk bio
IngrediëntenRode bonen*.
*afkomstig van biologische landbouw.
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram |
|
Energie |
1201 kJ / 286 kcal |
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren |
1,4 gram
0,2 gram |
Koolhydraten
- waarvan suikers |
36,5 gram
1,1 gram |
Vezels |
21,3 gram |
Eiwitten |
21,1 gram |
Zout |
0,04 gram |
GebruikBereiding: laat 1 nacht weken en breng vervolgens 2 minuten aan de kook. Giet af en laat 40 tot 60 minuten sudderen op een laag vuur in gebruik water met kombu zeewier.
Koud te eten in een salade met verse groenten en kruiden of warm in stoofschotels.
BewarenBewaren op een droge en koele plaats, beschermd tegen zonlicht.
Fabrikant / DistributeurEkibio,
ZA la Boissonnette,
F-07340 Peaugres,
Frankrijk
Land van herkomstFrankrijk