Rode curry pasta bioRode currypasta met Spaanse peper, kruiden en specerijen
Deze rode currypasta wordt in Thailand gemaakt van gedroogde peper, aroma"s en specerijen die ter plaatse worden geteeld.
IngrediëntenGehydrateerde gedroogde Spaanse peper* (36,8%), citroengras*, sjalot*, knoflook*, zout, galanga*, korianderzaad*, komijnzaad*, combava*, zuurteregelaar: citroenzuur.
*Afkomstig van de biologische landbouw.
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100g |
|
Energie |
400 kJ / 96 kcal |
Vetten |
1 g |
- waarvan verzadigd |
0,3 g |
Koolhydraten |
11 g |
- waarvan suikers |
2,6 g |
Eiwitten |
4,7 g |
Vezels |
12 g |
Zout |
13,9 g |
GebruikVerdunnen in kokosmelk of water, afhankelijk van het gekozen recept, om een groentewok, soep of marinades op smaak te brengen.
BewarenNa opening koel bewaren en binnen 4 weken gebruiken.
Fabrikant / DistributeurEkibio,
ZA la Boissonnette,
07340 Peugres,
Frankrijk
Land van herkomstNon-EU