Rode linzen pasta glutenvrijDeze peulvruchten pasta wordt gemaakt van alleen rode linzen. Verder niets! Het is dus glutenvrij, heeft een fijne romige smaak en is rijk aan vezels en eiwitten. buon appetito!
IngrediëntenRode linzen*
* = Biologisch
VoedingswaardeVoedingswaarde per 100 gram
Energie |
1413 kJ / 334 kcal |
Vet |
2,2 gram |
- waarvan verzadigd |
0,4 gram |
Koolhydraten |
48,4 gram |
- waarvan suikers |
1,9 gram |
Vezels |
10,8 gram |
Eiwit |
25 gram |
Zout |
0,05 gram |
GebruikHoud 100 gram pasta per persoon aan. Breng 1 liter water per 100 gram pasta aan de kook. Voeg de pasta en wat zout toe en kook deze in 5 minuten beetgaar. Tussendoor af en toe roeren. Pasta afgieten en direct serveren.
BewarenDroog en goed afgesloten bewaren.
Fabrikant / DistributeurUdea BV,
Postbus 244,
5460 AE Veghel
Land van herkomstNon-EU