Rode nierbonen / kidneybonen bioRode nierbonen worden ook wel kidney bonen genoemd. Ze hebben hun naam te danken een de vorm en de kleur. Kidneybonen hebben een lichtzoete smaak en zijn koud of warm te eten.
Ingrediënten100% biologische kidneybonen
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram:
|
Resultaat |
Eenheden |
Energie |
1408/337 |
kJ/kcal |
Eiwitten |
22,53 |
g |
Vet |
1,06 |
g |
Koolhydraten |
46,09 |
g |
Vezels |
15,2 |
g |
GebruikWeek de bonen gedurende 8-12 uur. Kook de bonen 60-90 minuten en voeg aan het eind van de kooktijd iets zout toe.
BewarenKoel, droog en afgesloten bewaren.
Fabrikant / DistributeurFabrikant,
ViTiV BV,
Max Planckstraat 37,
6716 BD Ede
Land van herkomstNon-EU