Roggebrood met spelt bioRoggebrood is al jarenlang een begrip in Nederland. Dit stevige brood is heerlijk als voedzame lunch of handig tussendoortje. Het toegevoegde spelt zorgt voor een lekkere (oer)smaak en een iets knapperige structuur. Het recept is 100% zuiver en biologisch, de smaak krachtig en authentiek.
IngrediëntenGrof gemalen ROGGEkorrels* 43%, water, SPELT (TARWE)* 8%, volkoren ROGGEmeel* 4%, groene SPELT (TARWE)* 2%, zeezout, gist.
* = van biologische landbouw
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram |
|
Energie |
840 kJ / 199 kcal |
Vetten |
1,4 gram |
- waarvan verzadigde vetzuren |
0,4 gram |
Koolhydraten |
37,1 gram |
- waarvan suikers |
2,1 gram |
Vezels |
9,0 gram |
Eiwit |
5,1 gram |
Zout |
0,9 gram |
GebruikRoggebrood is heerlijk met avocado en pesto, pindakaas en banaan of zelfgemaakte chocoladespread.
BewarenBewaar na openen maximaal 3 dagen in de koelkast, luchtdicht verpakt.
Fabrikant / DistributeurTerraSana ,
Postbus 70,
2450 AB Leimuiden
Land van herkomstEU