Sake kankyo 15% bioTerrasana Sake kankyo
Ingrediëntenwater, rijst*, koji-ferment
* = van biologische landbouw
VoedingswaardeVoedingswaarde per 100g
Energie (kJ) |
436 |
kJ |
Energie(kcal) |
105 |
kcal |
Eiwit totaal |
0,7 |
g |
Koolhydraten totaal |
3,1 |
g |
Suikers |
0,4 |
g |
Vet totaal |
0,4 |
g |
Vet verzadigd |
0,0 |
g |
Alcohol |
15 |
g |
Voedingsvezel |
0,0 |
g |
Zout |
0,0 |
g |
GebruikDeze biologische sake is een traditionele japanse alcoholische drank gemaakt van biologische rijst, water en koji-ferment. Een eersteklas sake uit Japan. De sake kan warm of koud gedronken worden en past bij vele gerechten.
Fabrikant / DistributeurTerraSana Organic Food Specialties,
Waaier 10,
2451VV LEIMUIDEN
Land van herkomstNon-EU