Shoyu (Japan) bioShoyu is een milde Japanse sojasaus, die gemaakt wordt van sojabonen, tarwe en koji (een unieke Japanse schimmel). Onze shoyu wordt op bijzonder traditionele wijze gebrouwen door Japanners die al generaties lang shoyu maken. Shoyu fermenteert minimaal 12 maanden, en dat proef je! Heerlijk door (miso)soepen, bij soba- en udonnoodles, roerbakgerechten, of als dipsaus bij sushi.
IngrediëntenWater, SOJAbonen*, TARWE*, zeezout, koji-ferment.
* = van biologische landbouw.
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram |
|
Energie |
264 kJ / 62 kcal |
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren |
0,1 gram
0 gram |
Koolhydraten
- waarvan suikers |
6,2 gram
0 gram |
Vezels |
0,7 gram |
Eiwitten |
8,8 gram |
Zout |
12,0 gram |
GebruikGebruik als vervanger van zout, als dip voor sushi of als basis voor je saus of dressing.
BewarenKoel en donker bewaren.
Fabrikant / DistributeurTerraSana ,
Postbus 70,
2450 AB Leimuiden
Land van herkomstJapan