Shoyu smoked dispenser bioLima Shoyu smoked dispenser bio
IngrediëntenWater, SOJAbonen*, TARWE*, zeezout, A. oryzae, rook van houtkrullen van japanse kerselaar.
* = van biologische teelt
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 ml |
|
Energie |
240 kJ / 57 kcal |
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren |
0 gram
0 gram |
Koolhydraten
- waarvan suikers |
4,1 gram
1,9 gram |
Vezels |
0,9 gram |
Eiwitten |
8,7 gram |
Zout |
17,7 gram |
GebruikSmoked Shoyu kan zowel in de keuken als aan tafel gebruikt worden om de smaak van uw gerechten te verrijken: bouillons, soepen, gebakken groenten, taarten, quiches, wokgerechten… Het is ook een goede basis voor marinades en dressings of voor een veganistische barbecuesaus om groenten en plantaardige eiwitten te marineren.
Fabrikant / DistributeurLima NV / Hain Europe,
Eedverbondkaai 242,
9000 Gent,
België
Land van herkomstJapan