Shoyu sojasaus bioPriméal biologische Shoyu sojasaus is gemaakt van soja en tarwe en heeft een milde, delicate smaak! Deze saus komt oorspronkelijk uit Japan en is niet meer weg te denken uit de Aziatische keuken. Ideaal als aanvulling op alle smaakmakers, wokgerechten, soepen of salades. Wist je dat de Priméal Shoyu sojasaus ook prima als zoutvervanger gebruikt kan worden in gerechten?
IngrediëntenWater, SOJA-zaden (22,9%), TARWE*, zeezout, gefermenteerde Koji: Aspergillus oryzae
*Van biologische teelt
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram |
|
Energie |
327 kJ/78 kcal |
Vetten |
0,0 gram |
waarvan verzadigd |
0,0 gram |
Koolhydraten |
5,8 gram |
waarvan suikers |
1,6 gram |
Vezels |
0,7 gram |
Eiwitten |
9,6 gram |
Zout |
14,7 gram |
BewarenDonker en koel bewaren.
Fabrikant / DistributeurEkibio SAS,
ZA la Boissonnette,
07340 Peaugres,
Frankrijk
Land van herkomstNon-EU