Spaghetti van mais & rijst glutenvrij bioGlutenvrije bio mais en rijst spaghetti
IngrediëntenMaïsmeel* (70%), wit rijstmeel* (30%).
*afkomstig van biologische landbouw.
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram |
|
Energie |
1511 kJ / 356 kcal |
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren |
1,3 gram
0,4 gram |
Koolhydraten
- waarvan suikers |
78 gram
0,2 gram |
Vezels |
1,4 gram |
Eiwitten |
7,4 gram |
Zout |
0 gram |
GebruikOngeveer 9 minuten in een groot volume kokend, gezouten water koken (8 minuten voor een "al dente" bereiding). Vermijd omroeren voor een beter behoud.
Warm te serveren met een scheutje olijfolie, een klontje boter of een saus naar keuze.
BewarenDonker, droog en bij gematigde temperatuur bewaren.
Fabrikant / DistributeurEkibio,
ZA La Boissonnette,
07340 Peaugres,
Frankrijk
Land van herkomstEU/Non-EU