Sushi gember bioDeze flinterdunne plakjes ingelegde gember gebruik je als bijgerecht bij sushi, samen met wasabi en sojasaus. Japanners eten sushi gember tussen de hapjes sushi door, omdat gember smaken neutraliseert. Zo komt ieder stukje sushi optimaal tot zijn recht. Sushi gember is ook lekker bij een salade, op een broodje of een (vega) hamburger. We gebruiken eersteklas biologische gember uit het paradijselijke Fiji: eilanden met één van de schoonste bodems ter wereld.
IngrediëntenGember* 60%, rietsuiker*, azijn*, water, zout, citroenzuur.
* = van biologische landbouw
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100g |
|
Energie |
449 kJ / 106 kcal |
Vetten
- waarvan verzadigde vetzuren |
0,2 g
0,1 g |
Koolhydraten
- waarvan suikers |
24 g
16 g |
Vezels |
1,7 g |
Eiwitten |
0,8 g |
Zout |
0,90 g |
GebruikEen perfect bijgerecht voor sushi.
BewarenNa opening koel bewaren.
Fabrikant / DistributeurTerrasana ,
Postbus 70 ,
2450 AB Leimuiden
Land van herkomstNon-EU