Sweet sushi sojasaus bioTraditionele Japanse saus op basis van Shoyu, natuurlijk gezoet met rijststroop. In tegenstelling tot suiker bevat rijststroop geen fructose. Smaak wordt verfijnd met mirin (zoete Japanse rijstwijn).
IngrediëntenShoyu* (Water, SOJA*, TARWE*, Zeezout, Alcohol*,Aspergillus oryzae) (43.9%), Rijststroop*, Mirin* (Rijstwijn), Water, Witte wijnazijn*.
(* = biologisch geteeld)
VoedingswaardeVoedingswaarde per 100 gram:
Energie (kJ) |
960 kJ |
Energie (kcal) |
226 kcal |
Vet |
0 gram |
> waarvan verzadigd |
0 gram |
Koolhydraten |
50 gram |
> waarvan suikers |
33 gram |
Voedingsvezels |
0,5 gram |
Eiwitten |
6,0 gram |
Zout |
6,3 gram |
Gebruikideaal bij sushigerechten, de zoete sojasaus smaakt heerlijk in combinatie met gebakken rijst en is een handige smaakmaker. Ook lekker om fruit en groenten mee te karamelliseren en een unieke smaak te creëren. Of om een klassiek gerecht, zoals een tarte tatin, een creatieve toets te geven.
Fabrikant / DistributeurLima NV / Hain Europe,
Eedverbondkaai 242,
9000 Gent,
België
Land van herkomstNon-EU