Tamari mild gluten free bioTerrasana Tamari mild gluten free
Deze sojasaus maakt onze ervaren Japanse producent van sojabonen, koji (fermentatiestarter), shochu (sake-distillaat op basis van rijst) en zeezout. Het ultieme doel is om de smaak van de saus zo uit te balanceren dat alle vijf de smaken terugkomen. Dat gebeurt in de periode van fermentatie, die 9 maanden duurt. Dit is een steengoede en toch voordelige glutenvrije saus die ieder oosters én Europees gerecht naar een hoger niveau tilt.
Ingrediëntenwater, SOJAbonen*, zeezout, shochu gezouten (water, rijst*, zout, koji ferment), koji-ferment. *= van biologische landbouw.
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram |
|
Energie (kJ)
|
315,00 |
Energie (kcal) |
74,00 |
Vet totaal |
0,20 |
Vet verzadigd |
0,00 |
Koolhydraten totaal |
8,30 |
Suikers |
3,40 |
Voedingsvezel |
0,00 |
Eiwit totaal |
9,80 |
Zout |
14,50 |
GebruikGebruik als vervanger van zout, als dip voor sushi of als basis voor je saus of dressing.
BewarenBewaar na openen in de koelkast tot de houdbaarheidsdatum.
Fabrikant / DistributeurTerraSana positive eating,
Waaier 10-12,
2450 AB Leimuiden
Land van herkomstJapan