Tamari sojasaus bioPriméal biologische Tamarisaus is gemaakt van soja en rijst en heeft een sterke, pittige smaak! Deze saus komt oorspronkelijk uit Japan en is niet meer weg te denken uit de Aziatische keuken. Ideaal als aanvulling op alle smaakmakers, wokgerechten, soepen of salades. Wist je dat de Priméal Tamari sojasaus ook prima als zoutvervanger gebruikt kan worden in gerechten?
IngrediëntenWater, SOJA-zaden (35,7%), zeezout, sochu* (water, rijst*, zout, gefermenteerde Koji (Aspergillus oryzae)), gefermenteerde Koji: Aspergillus oryzae
*Van biologische teelt
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram |
|
Energie |
332 kJ/80 kcal |
Vetten |
0,0 gram |
waarvan verzadigd |
0,0 gram |
Koolhydraten |
4,5 gram |
waarvan suikers |
0,0 gram |
Vezels |
0,6 gram |
Eiwitten |
11,0 gram |
Zout |
14,8 gram |
BewarenDonker en koel bewaren.
Fabrikant / DistributeurEkibio SAS,
ZA la Boissonnette,
07340 Peaugres,
Frankrijk
Land van herkomstNon-EU