Tarwe bulgur Frankrijk bioPrimeal biologische tarwebulgur uit Frankrijk. Bron van vezels en proteïnen. Door het unieke stoomproces is de bulgur klaar in 10 minuten en behoudt het de unieke smaak en de voedingswaarde.
IngrediëntenVoorgekookte en gemalen harde TARWE*
*afkomstig van biologische landbouw
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram |
|
Energie |
1432 kJ / 339 kcal |
Vetten |
1,9 gram |
- waarvan verzadigde vetzuren |
0,3 gram |
Koolhydraten |
62 gram |
- waarvan suikers |
0,9 gram |
Vezels |
13 gram |
Eiwitten |
12 gram |
Zout |
0,02 gram |
GebruikKook 1 portie bulgur in 1,5 tot 2 volumes water. Opnieuw aan de kook brengen, afdekken en 10 minuten op een laag vuur laten sudderen. Na het koken van het vuur halen en 5 minuten laten rusten.
Naar wens op smaak brengen.
Kan worden gebruikt als warm bijgerecht of koud in een salade
BewarenAfgesloten en droog bewaren.
Fabrikant / DistributeurEkibio,
ZA La Boissonnette,
07340 PEAUGRES,
Frankrijk
Land van herkomstFrankrijk