Teriyaki eko bioTeriyaki Tamari saus
Teriyaki is een kruidige saus met een basis van tamari. In veel teriyakisauzen zit suiker verwerkt, maar wij hebben uitsluitend gebruikgemaakt van natuurlijke fruitsappen (druiven en appel) en biologische mirin. Het resultaat is een subliem smakende saus die op veel manieren te gebruiken is. Hoewel teriyaki in het westen vaak geassocieerd wordt met rundvlees, gebruikt men teriyaki in Japan vooral om vis mee op smaak te brengen. Ook heerlijk door wok-, rijst- of noedelgerechten.
Ingrediëntenwater, tamari SOJASAUS* (SOJABONEN*, water, zeezout, koji-ferment), appelsap*, druivensap*, rijstazijn* (water, rijst*, koji-ferment), knoflook*, gezouten mirin* (water, zoete rijst*, shochu* (water, rijst*, koji-ferment), rijst*, zout), gember*, zwarte peper*
* = van biologische landbouw
VoedingswaardeVoedingswaarde per 100g
Energie (kJ) |
399 |
kJ |
Energie(kcal) |
94 |
kcal |
Eiwit totaal |
7,9 |
g |
Koolhydraten totaal |
14,5 |
g |
Suikers |
10,7 |
g |
Vet totaal |
0,5 |
g |
Vet verzadigd |
0,2 |
g |
Voedingsvezel |
0,5 |
g |
Zout |
6,1 |
g |
GebruikLekker om vlees en vis mee te marineren.
BewarenNa opening gekoeld bewaren.
Fabrikant / DistributeurDistributeur:,
Terrasana BV,
Postbus 70,
2450 AB Leimuiden