Tricolor spaghetti glutenvrij bioTricolor spaghetti bio - glutenvrij
IngrediëntenHalfvolkoren rijstmeel*, quinoameel* 12%, amaranthmeel* 10%, spinazie*, rode biet*, kurkuma*
*afkomstig van biologische landbouw.
VoedingswaardeVoedingswaarde per 100 gram
Energie 356 kcal / 1511 kJ
Vet 1,3 gram
- waarvan verzadigd 0,4 gram
Koolhydraten 78 gram
- waarvan suikers 0,2 gram
Voedingsvezels 1,4 gram
Eiwitten 7,4 gram
Zout 0 gram
GebruikLaat ongeveer 14 minuten koken in een groot volume gezouten water. (13 minuten voor een al dente bereiding). Vermijd omroeren voor een beter behoud.
BewarenDonker, droog en bij gematigde temperatuur bewaren.
Fabrikant / DistributeurFabrikant,
Ekibio,
ZA La Boissonnette,
07340 PEAUGRES,
Frankrijk
Land van herkomstNon-EU