Tot 30% korting op de verkoopadviesprijs
Gratis verzending in Nederland en België bij een bestelling vanaf €75,-
Achteraf betalen op factuur middels Klarna

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Filter op

Toon filters

Sorteren

Prijs

tot

Borium kopen? Vitadvice borium expert

Wat is borium eigenlijk?

Borium is een spoorelement dat in het lichaam voorkomt en nodig is voor een aantal belangrijke processen en functies. Borium speelt een rol in de stofwisseling en helpt bij de opname van calcium in het lichaam. Vitadvice biedt dit aan in de vloeibare en ionische vorm, denk aan de Vitals Elementair borium. Maar ook in de vorm van tabletten, denk hierbij aan de SNP Borium tabletten. Deze zijn ook geschikt voor vegetariërs en veganisten. 

Een tekort aan borium?

Een tekort aan borium kan leiden tot een aantal gezondheidsproblemen, maar het is relatief zeldzaam. Symptomen van een boriumtekort kunnen onder meer verminderde botdichtheid en verhoogd risico op osteoporose, gewrichtspijn, verminderde cognitieve functie en verminderde immuunfunctie zijn. Het wordt ook beschouwd als een mineraal dat nodig is bij het reguleren van hormonen en het ondersteunen van het immuunsysteem. Het kan ook helpen bij het verbeteren van cognitieve functies en het verminderen van ontstekingen. 

Eventuele bijwerkingen bij het nemen van borium

Het innemen van te veel borium kan schadelijk zijn voor de gezondheid, met bijwerkingen zoals misselijkheid, braken, diarree en huiduitslag. Zorg er ook voor dat u zich houdt aan de aanbevolen dosering en gebruiksinstructies op het supplementenlabel. Let hierbij ook goed op dat u het supplement op de juiste manier opslaat om de veiligheid en effectiviteit ervan te maximaliseren. 

 

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen