Volkoren macaroni hoorntjes bioVoor deze biologische, volkoren macaroni gebruikt Priméal 100% Franse durumtarwe. De durumtarwe wordt biologisch geteeld in de Camargue in het zuidwesten van Frankrijk. De tarwe wordt verwerkt tot griesmeel door een van de oudste Franse semouliers en vervolgens maakt Priméal haar eigen pasta volgens een traditioneel proces met drogen op lage temperatuur. De volkoren macaroni hoorntjes van Priméal smaken heerlijk met een scheutje olijfolie, tomaten of basilicum en is snel klaar.
IngrediëntenVolkoren harde TARWEgriesmeel*
*afkomstig van biologische landbouw
VoedingswaardeVoedingswaarde per 100 gram
Energie |
342 kcal / 1445 kj |
Vet |
2,2 gram |
- waarvan verzadigd |
0,4 gram |
Koolhydraten |
65,4 gram |
- waarvan suikers |
2,5 gram |
Vezels |
7,5 gram |
Eiwitten |
11,3 gram |
Zout |
0,03 gram |
GebruikDoe de macaroni in een pan met ruim kokend, gezouten water en kook de pasta 9 minuten voor al dente pasta of 11 minuten voor zachte macaroni. Giet het water af en geniet van de pasta met een scheutje olijfolie of een saus naar keuze.
BewarenOp een droge en koele plaats bewaren.
Fabrikant / DistributeurFabrikant,
Ekibio,
ZA La Boissonnette,
07340 PEAUGRES,
Frankrijk
Land van herkomstFrankrijk