Wit brood mix glutenvrijDamhert Wit brood mix glutenvrij
IngrediëntenGlutenvrij tarwezetmeel, verdikkingsmiddel (guar gom), magere MELKpoeder, dextrose, zout, suiker, LUPINEbloem.
VoedingswaardeVoedingswaarde per 100 gram
Energie 1410 kJ/ 338 kcal
Vetten 0,2 g
waarvan verzadigde vetzuren 0,0 g
Koolhydraten 81,8 g
waarvan suikers 4,7 g
Vezels 0.3 g
Eiwitten 1,3 g
Zout 1,8 g
GebruikVoor 1 brood:
500 gram Glutenvrij meel
1 zakje droge gist of 25 gram verse gist
400-450 ml koud water.
Broodbakmachine:
Meng de gist met het water en giet de mengeling in de bakvorm van uw broodbakmachine.
Zet het apparaat aan en voeg al roerend de broodmix toe. Gebruik het standaardprogramma en laat gedurende +/- 3 uur bakken.
Oven:
Meng de gist met het water (in een mengkom). Voeg de broodmix toe en roer gedurende een 4-tal minuten (best met een houten lepel). Giet nu het deeg in een met boter ingesmeerde bakvorm. Dek af met bakpapier en laat gedurende 50 tot 70 minuten bakken aan een temperatuur van 200 °C
BewarenKoel en droog bewaren.
Fabrikant / DistributeurDamhert NV/SA,
Kapelstraat 154,
3550 Heusen-Zolder,
België