Zee spaghetti bioLima Zee spaghetti
IngrediëntenZeewier Haricots de mer* (Himanthalia elongata) uit Bretagne
*uit biologische landbouw
VoedingswaardeVoedingswaarden per 100 gram:
Energie |
998 kJ / 239 kcal |
Vetten |
2,7 gram |
waarvan verzadigd |
0,7 gram |
Koolhydraten |
29 gram |
waarvan suikers |
0 gram |
Vezels |
31 gram |
Eiwitten |
10 gram |
Zout |
9,1 gram |
GebruikSpoel de algen even onder koud water. Weken is niet nodig als de algen bereid worden in warm water (20-30 min). Koude bereiding: spoelen en dan 15 minuten laten weken in koud water, zodat de algen opzwelen. U kunt de algen ook bakken in een scheutje olijfolie en serveren bij peulvruchten, salades, granen of pasta. Op een droge en donkere plaats bewaren. Kooktip: Kook de zeespaghetti in water en laat daarna trekken in sojasaus. Zo kunt u hem enkele dagen bewaren en gebruiken om uw gerechten te verrijken en te versieren.
Fabrikant / DistributeurLima NV / Hain Europe,
Eedverbondkaai 242,
9000 Gent,
België
Land van herkomstFrankrijk