Zonnebloempasta bioZonnebloempasta wordt gemaakt van maar twee ingrediënten: versgebrande, biologische zonnebloempitten en Himalayazout. Puur, duurzaam en erg lekker. Het minisnufje zout haalt de nootachtige smaak helemaal op, erg bijzonder! De smaak is hartig, de structuur is iets romig. Een heerlijk alternatief voor regulier broodbeleg, maar ook een perfecte basis voor dressings, marinades en sauzen.
Probeer onze andere 16 soorten notenpasta ook eens!
IngrediëntenZonnebloempitten gepeld en geroosterd*, Himalayazout
VoedingswaardeVoedingswaarde per 100g
Energie (kJ) 2965kJ,
Energie(kcal) 718kcal,
Vet totaal 68g,
Vet verzadigd 7,2g,
Koolhydraten totaal 2,6g,
Suikers 1,6g,
Voedingsvezel 3,9g,
Eiwit totaal 22g,
Zout 0,21g,
Natrium 50mg
GebruikEen heerlijk alternatief voor regulier broodbeleg, maar ook een perfecte basis voor dressings, marinades en sauzen.
BewarenBewaar na openen luchtdicht op een droge, donkere plek op kamertemperatuur (max 20 °C).
Fabrikant / DistributeurTerrasana,
Postbus 70 ,
2450 AB Leimuiden
Land van herkomstNederland