Gierstbrood glutenvrij bioSchnitzer Gierstbrood glutenvrij
IngrediëntenBoekweit zuurdesem* (boekweitvolkorenmeel*, water), water, 17% gierstvolkorenmeel*, boekweitvolkorenmeel*, maiszmeel*, lijnzaad*, zonnebloemolie*, zeezout, appelvezels*, emulgator: SOJAlecithinen
* = van gecontroleerd biologische teelt
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram: |
|
Energie |
907 kJ / 216 kcal |
Vetten |
5,8 gram |
waarvan verzadigd |
0,9 gram |
Koolhydraten |
32 gram |
waarvan suikers |
2,2 gram |
Vezels |
4,5 gram |
Eiwitten |
6,9 gram |
Zout |
1,1 gram |
Magnesium |
100 mg (33% *RI) |
*RI = Referentie Inname |
|
BewarenNa openen in de koelkast bewaren en binnen 2 dagen consumeren.
Fabrikant / DistributeurGlutenvrijtotaal BV,
Lijnbaan 8,
2352 CK Leiderdorp,
Nederland