Gnocchetti di ceci 100% kikkererwtenmeel bioGnocchetti di ceci wordt alléén gemaakt van kikkererwten. Verder niets. Het beste van twee werelden dus: pasta én peulvruchten. Door de verfijnde smaak en bijzondere textuur is deze premium pasta ideaal als basis voor een glutenvrije avondmaaltijd of pastasalade. Kooktijd: 3-4 minuten.
Ingrediëntenkikkererwtenmeel*, water
*biologisch
VoedingswaardeVoedingswaarde per 100g
Energie (kJ) 1412kJ,
Energie(kcal) 336kcal,
Vet totaal 5,9g,
Vet verzadigd 0,6g,
Koolhydraten totaal 44,3g,
Suikers 2,4g,
Voedingsvezel 15,5g,
Eiwit totaal 18,6g,
Zout 0,1g
GebruikKook in 3-4 minuten gaar in ruim kokend water. Giet af en spoel af met koud water.
BewarenBewaar na openen luchtdicht op een droge, donkere plek op kamertemperatuur (max 20 °C).
Fabrikant / DistributeurTerraSana ,
Postbus 70,
2450 AB LEIMUIDEN
Land van herkomstItalie