Latte beetroot gember - cacao bioMattisson Latte beetroot gember - cacao bio
IngrediëntenBietenpoeder* 45%, Cacao* 30%, Anijs* 10%, Kruidnagel* 7,5%, Gember* 7,5%.
*biologisch
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram |
|
Energie |
1342kJ / 321 kcal |
Vet |
6,8 g |
waarvan verzadigd |
2,7 g |
Koolhydraten |
38,8 g |
waarvan suikers |
24,5 g |
Vezels |
14,7 g |
Eiwitten |
8,2 g |
Zout |
0,7 g |
GebruikPer glas: 2 theelepels (6 gram) poeder oplossen in warm water of (plantaardige)melk, voeg de resterende warme vloeistof toe. Om de latte extra romig te maken kan deze ook in blender gemengd worden. Naar behoefte kan een zoetstof worden toegevoegd bijvoorbeeld honing, kokossiroop of kokosbloesemsuiker.
BewarenKoel, droog en afgesloten bewaren.
Fabrikant / DistributeurMattisson B.V.,
Middenweg 16,
3401 MB IJsselstein