Tot 30% korting op de verkoopadviesprijs
Gratis verzending in Nederland en België bij een bestelling vanaf €75,-
Achteraf betalen op factuur middels Klarna

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Filter op

Toon filters

Sorteren

Prijs

tot

Mattisson

Sterke reputatie

Mattisson is een Nederlands merk dat zich richt op de productie en distributie van biologische en natuurlijke voedingssupplementen, superfoods en verzorgingsproducten. Het bedrijf is opgericht in 2004 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd als een betrouwbare producent van hoogwaardige producten.

Superfoods & natuurlijke voedingssupplementen 

Mattisson is in 2004 opgericht door Mark de Lange. De Lange had een passie voor gezonde voeding en zag de behoefte aan hoogwaardige, biologische en natuurlijke voedingssupplementen en superfoods. Hij begon met het importeren van superfoods uit Peru en ontwikkelde later zijn eigen assortiment van biologische en natuurlijke producten. Mattisson groeide al snel uit tot een toonaangevende producent en distributeur van gezonde voedingsproducten.

Gezonde en duurzame leefstijl

De filosofie van Mattisson is gebaseerd op het principe van een gezonde en duurzame levensstijl. Het bedrijf gelooft dat voeding de basis is voor een gezond lichaam en een gezonde geest, en streeft ernaar om producten te ontwikkelen die bijdragen aan een gezond leven. Mattisson werkt alleen met biologische en natuurlijke ingrediënten en vermijdt synthetische toevoegingen en andere kunstmatige stoffen. Het bedrijf hecht ook veel waarde aan duurzaamheid en werkt volgens het principe van duurzaam ondernemen.

Breed assortiment 

Mattisson biedt een breed scala aan voedingssupplementen, superfoods en verzorgingsproducten die zijn ontwikkeld voor verschillende doeleinden. Zo zijn er supplementen die bijdragen aan een gezond immuunsysteem, een gezonde spijsvertering, gezonde gewrichten, een gezonde huid en een gezonde geest. Daarnaast heeft Mattisson een uitgebreid assortiment van superfoods, zoals chlorella, spirulina, maca en acai, die rijk zijn aan voedingsstoffen en bijdragen aan een gezond lichaam en een gezonde geest. Het assortiment van verzorgingsproducten van Mattisson omvat biologische en natuurlijke producten voor haarverzorging, huidverzorging en mondverzorging.

Kwaliteit en veiligheid

Mattisson hecht veel waarde aan kwaliteit en veiligheid en werkt dan ook volgens de strengste kwaliteitsnormen. Het bedrijf werkt alleen met gecertificeerde leveranciers en voert strenge kwaliteitscontroles uit op alle ingrediënten en producten. Mattisson maakt ook gebruik van geavanceerde technologieën om ervoor te zorgen dat de producten veilig en effectief zijn.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen