Tot 30% korting op de verkoopadviesprijs
Gratis verzending in Nederland en België bij een bestelling vanaf €75,-
Achteraf betalen op factuur middels Klarna

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Mattisson Runder collageen poeder blend Peptan (300 gr)

Mattisson Mattisson Runder collageen poeder blend Peptan (300 gr)
Merk: Mattisson
Artikelnummer: MT3006

19,01 23,95 

17,44 Excl. btw

Op voorraad. Levertijd 2 - 4 werkdagen.

Achteraf betalen op factuur

binnen 14 dagen

Gratis verzenden in Nederland & België

vanaf €75,-

Eigen Afhaalpunt

Olgerweg 2A-5 te Groningen

Tot 30% korting

op de verkoopadviesprijs

Productomschrijving Mattisson Runder collageen poeder blend Peptan (300 gr)

Runder collageen Peptan®  B 2000 LD blend

Runder Collageen Peptides B 2000 LD Hydrolysaat Peptan® met Calcium, MSM, Vitamine C, Magnesium en Hyaluronzuur. Vrij van conserveringsmiddelen.

Vitamine C draagt bij tot de vorming van collageen voor de normale werking van het kraakbeen, de huid en de botten.

Ingredienten
63,8% Runder Collageen Peptides B 2000 LD Hydrolysaat Peptan®, 14,7% Calcium Citraat,
12,8%, MSM, Vitamine C, Magnesium citraat, Magnesium bisglycinaat, Hyaluronzuur, Vanille Smaakaroma

Voedingswaarde                                            per 100 g                    per 16 g                   %RI
Energiewaarde                                                976 kJ 229,7 kcal        153 kJ 36 kcal
Vet                                                                   0 g                               0 g
waarvan verzadigd                                          0 g                               0 g
Koolhydraten                                                   0 g                               0 g
waarvan suikers                                              0 g                               0 g
Vezels                                                             0 g                               0 g
Eiwitten                                                           57,4 g                          9,2 g
Zout                                                                 0,9g                            0,1 g
Vitamine C                                                      312,5 mg                     50 mg                         63%
Calcium                                                           14375 mg                   2300 mg                     60%
Magnesim                                                       1412,5 mg                  226 mg                        8%
MSM                                                               12500 mg                   2000 mg
Hyaluronzuur                                                   625 mg                      100 mg
* % RI per 100 gr: Referentie-inname van een gemiddelde volwassene (8400 kJ/2000 kcal).


Aminozuurprofiel                                            per 100 g                    per 16 g
Alanine                                                             5,2 g                            0,8 g
Arginine                                                            5,4 g                            0,9 g
Acide asparagine                                             4,2 g                            0,7 g
Cystéine                                                           0,0 g                            0,0 g
Acide glutamique                                             7,9 g                            1,3 g
Glycine                                                             13,1 g                          2,1 g
Histidine                                                            0,5 g                            0,1 g
Hydroxylysine                                                   0,8 g                            0,1 g
Hydroxyproline                                                 7,3 g                            1,2 g
Isoleucine1,2                                                      1,0 g                            0,2 g
Leucine1,2                                                          1,9 g                           0,3 g
Lysine1                                                               2,2 g                           0,3 g
Méthionine                                                      0,4 g                           0,1 g
Phénylalanine                                                 1,3 g                           0,2 g
Proline                                                               7,3 g                           1,2 g
Sérine                                                                 2,2 g                           0,3 g
Thréonine1                                                          1,2 g                          0,2 g
Tryptophane                                                     0,0 g                          0,0 g
Tyrosine                                                               0,3 g                          0,1 g
Valine1,2                                                               1,5 g                          0,2 g

1 Essentiële aminozuren
2 Branched Chain Amino Acids (BCAA)

Gebruik
1 x daags 16 gr Runder Collageen Peptides B 2000 LD Hydrolysaat Peptan® (afgestreken maatschep) oplossen in water, vruchtensap of mengen door een SuperSmoothie. Liefst een half uur voor de maaltijd innemen. 

Fabrikant
Mattisson BV
Middenweg 16
3401 MB IJsselstein

Dit product is een voedingssupplement.

Aanbevolen dosering niet overschrijden.

Een gevarieerde, evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl zijn belangrijk. Een voedingssupplement is geen vervanging van een gevarieerde voeding.

Buiten bereik van jonge kinderen houden.

Droog, afgesloten en bij kamertemperatuur bewaren, tenzij anders geadviseerd op het etiket.

Raadpleeg een deskundige alvorens supplementen te gebruiken in geval van zwangerschap, lactatie, medicijngebruik en ziekte.

Neem contact op over dit product

Neem contact met ons op

085 - 1300990

ma - vr: 08:30 - 16:00

Lees meer

Neem contact op over dit product

Neem contact met ons op

085 - 1300990

ma - vr: 08:30 - 16:00

Mattisson Mattisson Runder collageen poeder blend Peptan (300 gr)

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen