Tot 30% korting op de verkoopadviesprijs
Gratis verzending in Nederland en België bij een bestelling vanaf €75,-
Achteraf betalen op factuur middels Klarna

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Filter op

Toon filters

Sorteren

Prijs

tot

Merk

Vorm

MSM kopen? Vitadvice MSM expert

Wat is MSM precies?

MSM staat voor Methylsulfonylmethane, een organische zwavelverbinding die van nature voorkomt in planten, dieren en mensen. Het wordt vaak gebruikt als voedingssupplement vanwege zijn vermeende ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen. MSM wordt ook soms gebruikt in cosmetische producten vanwege de vermeende voordelen voor de huid, zoals het verminderen van rimpels en het verbeteren van de huidstructuur. Er is enig bewijs dat MSM mogelijk kan helpen bij bepaalde gezondheidsproblemen, zoals osteoartritis en ontstekingsziekten. MSM wordt ook soms gebruikt om allergieën, astma, spijsverteringsproblemen, spierpijn, krampen, hoofdpijn, haaruitval, rimpels en andere huidaandoeningen te behandelen of te voorkomen. 

Hoe werkt MSM?

MSM-supplementen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, waaronder capsules, tabletten en poeders. De aanbevolen dosering varieert afhankelijk van de individuele behoeften en de specifieke aandoening die wordt behandeld. Over het algemeen wordt aanbevolen om met een lage dosis te beginnen en deze geleidelijk te verhogen. Een typische dosering varieert van 1-6 gram per dag, afhankelijk van de individuele behoeften. Het is belangrijk om de aanwijzingen op het supplement te volgen.

Welke producten biedt Vitadvice aan?

Vitadvice biedt tabletten aan van Vitals. Vitals gebruikt uitsluitend MSM van Bergstrom Nutrition. Bergstrom investeert al decennia in onderzoek naar de ontwikkeling, verbetering en werking van MSM. Uit alle vergelijkende testen is OptiMSM® dan ook als meest zuivere MSM-product naar voren gekomen. Naast de tabletten heb je ook de Vitiv MSM poeder en de Hanoju MSM methyl vega capsules

 

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen