Beste bezoeker. Op dit moment werken wij aan vernieuwing van ons assortiment en werken bij onze catalogus bij. Het kan voorkomen dat een artikel tijdelijk niet te vinden is, excuses hiervoor!
Hato mugi (Semen coicis) parelgerst ziet er niet uit als een graan. Het wordt hier parelgerst genoemd, maar ziet er niet als gerst uit. Het gaat hier ...Meer
Hato mugi (Semen coicis) parelgerst ziet er niet uit als een graan. He...
Miso is een gefermenteerde pasta op basis van sojabonen, zout en meestal nog een graansoort. Als basisproduct binnen het Japanse voedingspatroon wordt...Meer
Miso is een gefermenteerde pasta op basis van sojabonen, zout en meest...
Sojadrank is een drank die uit geselecteerde, natuurlijke voedingsmiddelen is samengesteld. Sojadrank smaakt wonderbaarlijk natuurlijk en volwaardig, ...Meer
Sojadrank is een drank die uit geselecteerde, natuurlijke voedingsmidd...
Door kombu met je gerecht mee te koken, kun je rijst en bonen extra smaak geven. Japanners gebruiken kombu op dezelfde manier als de meeste Europeanen...Meer
Door kombu met je gerecht mee te koken, kun je rijst en bonen extra sm...
Akadashi miso is sojpasta met rijst. Het is een combinatie van hatcho en shiro miso. Een miso die uitermate geschikt is voor de Europese smaak. Het ve...Meer
Akadashi miso is sojpasta met rijst. Het is een combinatie van hatcho ...
Genmai miso is een heerlijke smaakmaker gemaakt van sojabonen en ongepolijste bruine rijst. Genmai miso past goed in de Japanse, maar ook in de Europe...Meer
Genmai miso is een heerlijke smaakmaker gemaakt van sojabonen en ongep...
Paardebloemwortelextract is een versterkend middel dat men in heel kleine hoeveelheden (een mespuntje) kan gebruiken in bancha thee, soepen, groentege...Meer
Paardebloemwortelextract is een versterkend middel dat men in heel kle...