Tot 30% korting op de verkoopadviesprijs
Gratis verzending in Nederland en België bij een bestelling vanaf €75,-
Achteraf betalen op factuur middels Klarna

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Filter op

Toon filters

Sorteren

Prijs

tot

CHI

Natuurlijke & Biologische producten

Chi is een merk dat gespecialiseerd is in natuurlijke en biologische producten, waaronder essentiële oliën, voedingssupplementen en verzorgingsproducten. Het bedrijf is opgericht in 1979 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd als een betrouwbaar merk in de wereld van natuurlijke gezondheid en welzijn.

Uitgegroeid tot toonaangevende speler

Chi is opgericht in 1979 door Henny Heuff, een pionier op het gebied van aromatherapie in Nederland. Heuff begon het bedrijf als een klein winkeltje in Utrecht dat gespecialiseerd was in essentiële oliën. Sindsdien is het bedrijf uitgegroeid tot een toonaangevende speler op het gebied van natuurlijke gezondheid en welzijn, met een breed scala aan producten die wereldwijd worden verkocht.

Breed assortiment van producten

Chi biedt een breed scala aan natuurlijke en biologische producten, waaronder essentiële oliën, voedingssupplementen, verzorgingsproducten en accessoires. Het merk is vooral bekend om zijn essentiële oliën, die worden geproduceerd volgens strikte normen voor kwaliteit en veiligheid. Chi gebruikt alleen pure, natuurlijke ingrediënten in zijn producten en vermijdt synthetische toevoegingen en chemicaliën.

Strikte controles om hoge kwaliteit te waarborgen

Chi hecht veel waarde aan kwaliteit en veiligheid en werkt volgens strenge normen op het gebied van productie, verpakking en distributie. Het bedrijf werkt alleen met betrouwbare leveranciers die voldoen aan de hoogste normen voor kwaliteit en duurzaamheid. Chi heeft ook strikte controles op het productieproces om ervoor te zorgen dat de producten veilig en van hoge kwaliteit zijn.

Duurzaamheid is een belangrijke pijler van de filosofie van Chi. Het bedrijf zet zich in voor duurzame productiepraktijken en werkt samen met leveranciers die zich richten op het behoud van de natuurlijke omgeving en het verminderen van de impact op het milieu. Chi gebruikt ook verpakkingen die zijn gemaakt van gerecyclede materialen en werkt aan het verminderen van de hoeveelheid afval die wordt geproduceerd.

Gezondheid en welzijn 

De filosofie van Chi is gebaseerd op het principe van holistische gezondheid en welzijn. Het bedrijf gelooft in het belang van het ondersteunen van de gezondheid en het welzijn van het hele lichaam, inclusief lichaam, geest en ziel. Chi zet zich in voor het bieden van natuurlijke en biologische producten die de gezondheid en het welzijn van consumenten ondersteunen.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen