Tot 30% korting op de verkoopadviesprijs
Gratis verzending in Nederland en België bij een bestelling vanaf €75,-
Achteraf betalen op factuur middels Klarna

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Filter op

Toon filters

Sorteren

Prijs

tot

Orthica

Hoogwaardige voedingssupplementen en nutraceuticals

Orthica is een Nederlands merk dat zich richt op het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige voedingssupplementen en nutraceuticals. Het bedrijf is opgericht in 1987 en heeft sindsdien een sterke reputatie opgebouwd als een betrouwbare producent van voedingssupplementen die bijdragen aan een gezonde levensstijl.

Bijdragen aan de gezondheid en welzijn van mensen

Orthica is in 1987 opgericht door dr. C.J. Linde, apotheker en orthomoleculair therapeut, en enkele van zijn collega's. Het doel was om hoogwaardige voedingssupplementen te ontwikkelen die kunnen bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van mensen. In de jaren 90 groeide het bedrijf snel en inmiddels is Orthica uitgegroeid tot een toonaangevend merk op het gebied van voedingssupplementen in Nederland.

Goede voeding is essentieel

De filosofie van Orthica is gebaseerd op de overtuiging dat goede voeding essentieel is voor een gezond leven. Orthica streeft ernaar om voedingssupplementen te ontwikkelen die een aanvulling kunnen vormen op de dagelijkse voeding en die kunnen bijdragen aan een gezond lichaam en een gezonde geest. Het bedrijf werkt alleen met de hoogste kwaliteit ingrediënten en volgt de strengste kwaliteitsnormen om ervoor te zorgen dat de producten veilig en effectief zijn.

Uitgebreid en duurzaam

Orthica biedt een breed scala aan voedingssupplementen die zijn ontwikkeld voor verschillende doeleinden. Zo zijn er supplementen die bijdragen aan een goede weerstand, een gezond hart en bloedvaten, een gezonde spijsvertering, gezonde botten en gewrichten, een gezonde huid en een gezonde geest. Daarnaast heeft Orthica ook speciale supplementen voor kinderen, zwangere vrouwen en sporters. Een bekend product van Orthica is Orthiflor Original, een probioticum dat bijdraagt aan een gezonde darmflora.

Orthica hecht veel waarde aan duurzaamheid en werkt dan ook volgens het principe van duurzaam ondernemen. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld een eigen laboratorium waar de producten worden ontwikkeld en getest, wat de CO2-uitstoot vermindert doordat er minder transport nodig is. Daarnaast worden er alleen duurzame ingrediënten gebruikt en worden de verpakkingen zo veel mogelijk gemaakt van gerecycled materiaal. Orthica heeft ook een eigen duurzaamheidsprogramma, waarbij het bedrijf zich inzet voor een duurzame toekomst. 

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen