Tot 30% korting op de verkoopadviesprijs
Gratis verzending in Nederland en België bij een bestelling vanaf €75,-
Achteraf betalen op factuur middels Klarna

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen.

Filter op

Toon filters

Sorteren

Prijs

tot

Twinings

Hoogwaardige thee

Twinings is een Engels merk dat bekend staat om zijn thee en andere dranken. Het bedrijf is opgericht in 1706 en heeft sindsdien een lange geschiedenis van het produceren van hoogwaardige thee van over de hele wereld.

Uitgebreide historie

Twinings is opgericht in Londen in 1706 door Thomas Twining. Twining begon zijn carrière als handelaar in katoen, maar besloot al snel om zich te richten op de thee-industrie. Hij opende zijn eerste theewinkel in Strand, Londen en begon met het importeren van thee uit Azië. Twinings werd al snel populair in Londen en de rest van Engeland, en het bedrijf groeide gestaag. Vandaag de dag is Twinings een van de grootste theebedrijven ter wereld.

Inspiratie & ontspanning

De filosofie van Twinings is gebaseerd op het idee dat thee een bron van inspiratie en ontspanning kan zijn in ons dagelijks leven. Het bedrijf streeft ernaar om thee van de hoogste kwaliteit te produceren en te leveren, en om ervoor te zorgen dat de thee duurzaam wordt geproduceerd. Twinings is ook actief bezig met het verbeteren van de leef- en werkomstandigheden van de theeboeren in de landen waar zij thee vandaan halen.

Thee voor elke gelegenheid

Producten Twinings biedt een breed scala aan thee- en drankproducten die zijn ontwikkeld voor verschillende smaken en gelegenheden. Het bedrijf biedt traditionele Engelse theesoorten, zoals Earl Grey en English Breakfast, maar ook theesoorten uit andere delen van de wereld, zoals Chai, Rooibos en Groene thee. Twinings biedt ook een reeks van kruidentheeën en infusies, evenals een aantal koude dranken zoals ijsthee en fruitsappen.

Hoogwaardige kwaliteit

Twinings hecht veel waarde aan kwaliteit en veiligheid en werkt dan ook volgens de strengste kwaliteitsnormen. Het bedrijf werkt samen met gecertificeerde leveranciers die de thee produceren volgens duurzame methoden en die de veiligheid en kwaliteit van de thee garanderen. Twinings controleert de kwaliteit van de thee zorgvuldig tijdens het productieproces om ervoor te zorgen dat alleen de beste kwaliteit thee in de theezakjes terecht komt.

Duurzaamheid

Twinings streeft naar duurzame productie van thee en werkt samen met partners die duurzame en ethische landbouwmethoden hanteren. Het bedrijf is lid van de Ethical Tea Partnership, een organisatie die zich inzet voor duurzame theeproductie en die samenwerkt met theeboeren om de omstandigheden van de arbeiders te verbeteren en de impact op het milieu te verminderen. Twinings is ook actief bezig met het verminderen van zijn eigen impact op het milieu door gebruik te maken van duurzame verpakkingen en door zich te richten op energiebesparing en afvalvermindering.

Blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen