Ma Vie Sans Mix voor pizzabodems glutenvrij bio (350 gr) Lees meer.
Ma Vie Sans Gluten Mix voor pizzabodem
Ingredienten
witte rijstmeel*, halfvol rijstmeel*, maniokzetmeel*, kikkererwtenmeel*, rijsmiddel* (maïszetmeel*, monokaliumtartraat, natriumbicarbonaat), Mix'gom* (blond vlozaad*, acaciagom*), gedroogde en inactieve zuurdesem van boekweit* en quinoa* verkregen door natuurlijke fermentatie, zeezout.
*afkomstig van biologische landbouw.
Voedingswaarde per 100 gr
Energie | 347 kcal / 1473 kJ |
Vet | 1 gr |
- waarvan verzadigd | 0,2 gr |
Koolhydraten | 76,5 gr |
- waarvan suikers | 0,3 gr |
Vezels | 4,5 gr |
Eiwitten | 5,9 gr |
Zout | 1,2 gr |
Gebruik
Bereiding voor 1 dunne pizza voor 25 cm. Ingrediënten: 120 g Mix + 110 ml lauw water + 1/2 eetlepel olijfolie + 1/2 eetlepel citroensap.
De ingretiëten mengen in bovengenoemde volgorde. Kneden tot een soepel deeg. leg het deeg tussen 2 bladen bakpapier en rol het uit met een deegrol. Dit voorkomt dat het deeg aan de roller plakt. Alvorens te garneren, 10 min. voorbakken in een oven van 210°C. Vervolgens 10-15 min. bakken in de oven.
Dit product is verpakt onder beschermende atmosfeer. Te bewaren op kamertemperatuur.
Fabrikant
Ekibio
ZA La Boissonnette
07340 PEAUGRES
Frankrijk